drie basketballers olstars in regioselectie

Wie in deze regio zijn basketbaltalent tot volledige wasdom wil laten komen moet duidelijk in Olst zijn. Basketbalvereniging de Olstars zit namelijk in de lift omhoog en die lift gaat hard. Drie van de jeugdige basketballers trainen namelijk niet alleen bij de plaatselijke club, maar krijgen ook iedere veertien dagen extra les wanneer zij trainen met de regioselectie. En het ziet er naar uit dat wel meer Olstars die stap gaan maken.

Jordi Bosch en Jim ter Veer zijn beide geboren na 1995, voor dit jaar een voorwaarde om mee te trainen met de regioselectie. Al het hele seizoen traint deze selectie in Zwolle, waarbij een uitverkiezing voor het Rayon Oost Nederland voor alle jeugdige basketballers het hoofddoel is. Voor Jim ter Veer kan dat wel eens werkelijkheid worden, aangezien hij na dit seizoen nog twee jaar mee mag trainen met de regioselectie. Jordi Bosch is na dit seizoen te oud.

Alper Berdan speelt dan wel in het U14-team, ook hij mag dit jaar nog met de regioselectie trainen. De opkomst is daar de laatste tijd namelijk niet geweldig, waardoor er voor hem een extra plek in de selectie was. Ook Alper is volgend jaar te oud. Jim ter Veer – die pas 11 jaar is en opvalt door zijn lengte – blijft volgend jaar bij de regioselectie, terwijl ook enkele andere talentvolle Olstars zullen proberen om zich bij die selectie te voegen. Het team uit Olst met jongens onder de 12 jaar barst namelijk van het talent en staat in de competitie op een welverdiende tweede plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.