doeland heino gaat verder als multimate

Doeland Heino gaat verder als Multimate en daarvoor is een kleine verbouwing noodzakelijk. Maar om de klanten grote overlast te besparen is de doe-het-zelf zaak aan de L.J. Costerstraat op 6, 7 en 8 april gesloten, waarna op 9 april de deuren van de compleet vernieuwde zaak weer open gaan.

Volgens eigenaar Emiel Willemsen is de verandering vooral voor de klant interessant. “Multimate hanteert namelijk de laagste prijsgarantie en is daardoor een goedkopere formule dan Doeland. Daarnaast is het assortiment breder. Zo gaan wij flink uitbreiden wat betreft verlichting. De winkel wordt vergroot, want een magazijn wordt bij de winkel aangetrokken”, aldus Willemsen, die verder benadrukt dat de uitstekende service blijft. “Ook de Kluspas houden we erin. Er komen nieuwe stellingen in de winkel zodat we meer voorraad kwijt kunnen. Tenslotte gaan we meer op commissiepleinen doen, dus het op bestelling leveren van kasten, zonwering, sanitair, deuren en dergelijke.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.