de sjonnies wederom op stoppelhaene

De Sjonnies zijn ook dit jaar van de partij op het Stöppelveld tijdens Stöppelhaene. Dat meldt Stöppelveld-voorzitter Paul Wittenhorst, die verder nog geen namen bekend kan maken. De Sjonnies verzorgen – net als de afgelopen jaren – op de donderdagavond van het oogstfeest een optreden in Raalte.

Voor de feestartiesten wordt het de laatste keer dat ze in de originele samenstelling naar Stöppelhaene komen, want de drie heren (vader Ronnie Ruysdael en zijn zoons Friso en Konstantijn) zijn bezig aan hun laatste toer langs de feestgelegenheden van Nederland en België. De band blijft tot december 2009 optreden. Friso gaat op zoek naar vers bloed om De Sjonnies, volgens eigen inzichten, voort te zetten. Ronnie start een solocarrière. En Konstantijn is degene die er de brui aan geeft. Hij is het toeren met de band moe en ambieert een carrière met een tekst- en productiebedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.