dames sdol kampioen na winst op dalfsen

Het eerste handbalteam van SDOL uit Luttenberg is zondag kampioen geworden. De dames wonnen met 24-21 van het tweede van Dalfsen. “Het ging niet vanzelf”, stelt aanvoerster Judith Meijerink na afloop. “Het grootste deel van de wedstrijd ging het gelijk op. De laatste tien minuten gaven de doorslag, de druk ging eraf, waardoor we wat meer ons eigen spel konden spelen.”

De SDOL-dames promoveren dus naar de Regioklasse. Dit seizoen rest er nog één wedstrijd tegen Wesepe. Na afloop van die wedstrijd zal het kampioenschap op uitbundige wijze worden gevierd. Dat gebeurt vandaag niet. Yvonne en Dieuwke Mars, respectievelijk leidster en speelster, zijn namelijk op wintersport. “De familie Mars kan er vandaag niet bij zijn, dus doen we het later”, stelt Judith. “Met z’n allen op de platte wagen door het dorp!” Het feestje werd dus bescheiden gehouden. De dames werden getrakteerd op een etentje bij de voorzitter van SDOL thuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.