Home / archiefcentraal / d66 raalte heino mogelijk weer op kieslijst

d66 raalte heino mogelijk weer op kieslijst

D66 Raalte-Heino wil zich weer profileren in de gemeente. Voor het eerst sinds lange tijd houdt de partij een vergadering. Deze vindt plaats op dinsdag 24 maart in Hotel De Zwaan in Raalte. Doel is om te bekijken of er genoeg animo bestaat om in 2010 mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Raalte.

“Het is lang nog niet zeker dat we meedoen”, stelt Ton de Gee, regiobestuurslid van D66 Overijssel. “We zijn nog maar klein. Anderzijds heeft D66 Raalte-Heino op dit moment tien leden en zijn er gemeentes waar ze met die bezettingsgrootte ook mee doen met de verkiezingen.” De Gee geeft toe dat het initiatief mede genomen is naar aanleiding van het groeiende aantal D66-stemmers. Fractieleider Alexander Pechtold heeft de partij uit het slop weten te trekken.

De ledenvergaderingen van D66 zijn openbaar. Inwoners van de gemeente Raalte die belangstelling hebben voor het gedachtengoed van D66, die lid willen worden of die graag willen meedenken over de toekomst van Raalte, zijn van harte welkom. Aanvang is om 19.30 uur.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.