cruciaal duel voor go ahead tegen emmen

Leni Derks, Roy Holterman en René Wellenberg doen vrijdag een poging om de spelers van Go Ahead Eagles naar de eerste overwinning in de zesde periode te schreeuwen. Alle drie hebben twee kaarten gewonnen door net als vele andere bezoekers van Salland Centraal het juiste antwoord te geven op de door Go Ahead uitgeschreven prijsvraag. Frank Broers verdedigt komend seizoen de clubkleuren van Kozakken Boys.

“We moeten ons nu alleen focussen op het winnen van de zesde periode”, aldus trainer Ulderink na afloop van het met 1-0 verloren uitduel bij FC Den Bosch. Alleen door een bovengemiddelde periode behoudt Go Ahead enigszins uitzicht op deelname aan de playoffs aan het einde van het seizoen. De aansluiting bij de topvijf is inmiddels uit zicht geraakt, waardoor het winnen van de zesde periode cruciaal lijkt om kans op promotie te houden.

Daarvoor zal de club uit Deventer, die na dit seizoen naast een groot aantal spelers ook afscheid neemt van algemeen directeur Hans van der Zalm, in offensief opzicht meer dadendrang aan de dag moeten leggen. Daarmee kan vrijdagavond een nieuw begin gemaakt worden, thuis tegen FC Emmen. Daarna volgen nog wedstrijden tegen AGOVV, MVV, Eindhoven, Haarlem en Veendam voor de zesde periode. De duels tegen Top Oss en Dordrecht tellen alleen mee voor het eindklassement in de Jupiler League.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.