collecte voor koninginnedag in wijhe

Het Verenigd Comité Wijhe gaat ook dit jaar collecteren voor Koninginnedag en niet te vergeten voor dodenherdenking op maandag 4 mei. De opbrengst van deze collecte – maandag 6 april tot en met zaterdag 18 april – is van essentieel belang om alle activiteiten die rond Koninginnedag en 4 mei worden georganiseerd mogelijk te maken.

“We hopen op een mooie opbrengst, zodat Koninginnedag ook dit jaar weer uitbundig gevierd kan worden van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat met heel veel leuke activiteiten voor jong en oud”, aldus het Verenigd Comité Wijhe. Zo is er op Koninginnedag onder andere een bijzondere tentoonstelling over tradities, zijn er sportieve activiteiten voor de jeugd, is er muziek, cabaret en vuurwerk. Binnenkort valt het programmaboekje weer bij iedereen in Wijhe in de bus. Bewaar hem goed, zodat je precies weet wat, wanneer en waar er wat te doen is in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.