Home / archiefcentraal / collecte voor koninginnedag in wijhe

collecte voor koninginnedag in wijhe

Het Verenigd Comité Wijhe gaat ook dit jaar collecteren voor Koninginnedag en niet te vergeten voor dodenherdenking op maandag 4 mei. De opbrengst van deze collecte – maandag 6 april tot en met zaterdag 18 april – is van essentieel belang om alle activiteiten die rond Koninginnedag en 4 mei worden georganiseerd mogelijk te maken.

“We hopen op een mooie opbrengst, zodat Koninginnedag ook dit jaar weer uitbundig gevierd kan worden van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat met heel veel leuke activiteiten voor jong en oud”, aldus het Verenigd Comité Wijhe. Zo is er op Koninginnedag onder andere een bijzondere tentoonstelling over tradities, zijn er sportieve activiteiten voor de jeugd, is er muziek, cabaret en vuurwerk. Binnenkort valt het programmaboekje weer bij iedereen in Wijhe in de bus. Bewaar hem goed, zodat je precies weet wat, wanneer en waar er wat te doen is in Wijhe.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.