cheque van 1510 euro voor doe een wens

Stichting Festiviteiten Lemelerveld (SFL) en carnavalsvereniging De Sprokkelaars hebben onlangs een cheque van 1.510 euro aangeboden aan Stichting Doe Een Wens. Het bedrag is een deel van de opbrengst van de ludieke veiling tijdens de Feestweek Lemelerveld.

Zo’n vier jaar geleden nam SFL het initiatief voor deze activiteit, die inmiddels is uitgegroeid tot één van de hoogtepunten van de Feestweek Lemelerveld. Ondernemers en Lemelervelders brengen verschillende kavels in, van diensten tot waren, en het publiek mag bieden. Dat alles onder deskundige leiding van veilingmeesters Frans Kogelman en Martin Westemeijer. De organisatie van de veiling is inmiddels versterkt met leden van de plaatselijke carnavalsvereniging.

Elk jaar gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar was dat de Stichting Doe Een Wens. Deze stichting vervult wensen voor ongeneeslijk zieke kinderen van 3 tot 18 jaar. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op staging2.doeeenwens.nl. Overigens staat er ook dit jaar weer een veiling op het programma van de Feestweek Lemelerveld. Deze is gepland op woensdag 12 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.