cda actie tegen zwerfafval groot succes

Onder het motto ‘niet lullen, maar vuilniszakken vullen’ heeft het CDA Raalte afgelopen zaterdag een zwerfafvalactie gehouden in Heino. Dit deed de partij gezamenlijk met de wildbeheereenheid Heino en het zwerfvuilteam uit Laag Zuthem.

De christendemocraten hebben schoongemaakt rondom de sporthal, bij de toegangsweg van het voetbalveld en in het centrum van Heino. Na afloop was de container met een inhoud van twaalf kubieke meter bijna volledig gevuld met afval. Vooral de zwerfvuiljagers van de wildbeheereenheid Heino en het team uit Laag Zuthem kwamen veel illegaal gedumpt afval tegen. Het CDA Raalte wil via deze weg graag alle vrijwilligers bedanken die de afgelopen week druk zijn geweest om de gemeente Raalte schoner te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.