carnavalisten poseren voor speciale fotoactie

De tweede periode van de speciale fotoactie die Salland Centraal in samenwerking met De Fotograaf Raalte houdt, zit er inmiddels op. Iedere keer gaan we op zoek naar de mooiste foto’s uit de regio binnen een bepaald thema. Tot afgelopen zondag kon je foto’s inzenden binnen het thema ‘Carnaval’. De eerste fotoactie was goed voor 61 foto’s, deze tweede periode leverde 31 kiekjes op. Hieronder alle inzendingen, de winnaar verschijnt in onze weekkrant.

De werking van deze speciale fotoactie is eigenlijk heel simpel. Jij maakt een mooie foto binnen het thema dat Salland Centraal als uitgangspunt neemt. Via een online formulier zorg je dat die foto in het systeem komt, waarna wij deze koppelen aan het huidige thema. Aan het einde van de periode wordt Clark Hueting van De Fotograaf gevraagd een winnaar uit te kiezen. Hij of zij krijgt een uitnodiging voor een studioreportage in de fotozaak, gratis!

Thema: Het derde thema in deze fotoactie is ‘Lente’. Nu zal nog niet iedereen foto’s van de lente klaar hebben liggen, maar toch is het al bijna weer zover. Tot en met 30 april kun je foto’s van de lente insturen. Dat mogen lammetjes in de wei zijn, een meisje op de fiets, of een skyline met heldere lucht. Als het maar een lentegevoel uitstraalt. Meedoen dus: Fotograaf.sallandcentraal.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.