cafe restaurant blom in raalte stopt er mee

Erik Blom heeft zijn café-restaurant aan De Plas in Raalte verkocht. Drankenhandel Korbeld is de nieuwe eigenaar. Op 1 juni 2009 doet Blom de deuren definitief dicht. Wie de nieuwe uitbaters worden is nog niet bekend. Welke invulling het huidige horecabedrijf krijgt is ook nog niet bekend.

In 1963 zijn Harrie en Leny Blom begonnen in Raalte met een automatiek op de Grotestraat 4. In 1969 kochten zij het toenmalige Hotel Neuf. Sinds 1993 runnen hun zoon en zijn echtgenote het bedrijf. Na ruim zestien jaar zoeken beiden een nieuwe uitdaging en hebben besloten te stoppen met Café Restaurant Blom. Op de site van Blom kun je meer lezen over de geschiedenis van het café-restaurant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.