busreis naar frankrijk gaat definitief door

De driedaagse busreis naar Noord-Frankrijk, met als vertrekpunt Luttenberg, gaat voor de derde keer in successie door. “Er hebben zich voldoende mensen aangemeld”, aldus Ferdinand Oldemaat en de broers Hennie en Jan Tijs.

Op vrijdag 8 mei vertrekt er voor de derde keer een bus vanuit Salland. Er is ruimte voor veertig personen. “Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.” Inschrijven kan nog tot en met zondag 8 maart. Oud-Luttenberger Jan Tijs fungeert in Frankrijk als gastheer. Hij woont al meer dan veertig jaar in het gebied De Lorraine. Nu zijn boerenbedrijf gerund wordt door zijn zoons, heeft hij veel tijd over. Voor meer informatie zie staging2.frankrijkisdichtbij.nl of bel 0572-301716.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.