bunkers ijssellinie open voor publiek

De Stichting IJssellinie uit Olst start zaterdag 7 maart weer met de maandelijkse open dag. Op landgoed De Haere in Olst zijn de bunkers van de IJssellinie tussen 12.00 en 16.00 uur geopend.

Gidsen staan klaar om een rondleiding te geven door het noodhospitaal en de commandobunker. De eerste rondleiding begint om 12.00 uur, daarna vertrekt er om het half uur een groep. De rondleiding duurt ongeveer een uur. De entree bedraagt 4 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 2 euro. Medewerkers van Stichting IJssellinie vragen wel om warme kleding aan te trekken.

De bunkers werden gebouwd tijdens de Koude Oorlog in de vijftiger jaren. De Stichting IJssellinie beheert deze bunkers en de gidsen kunnen je alles vertellen over deze periode. Voor meer info kijk je op staging2.ijssellinie.nl of bel je met 06-51417240.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.