broeklandse kole kermse lekkere chaos

De organisatie van de Kôle Kermse in Broekland kan terug kijken op een geslaagd feest. Op zaterdagavond en zondagmiddag werden records verbroken. De tent zat zaterdagavond zelfs zo vol dat de tocht naar het toilet wel een half uur kon duren.

En de zondagmiddag? Die liet zich volgens woordvoerder Jaap de Haan het beste omschrijven als ‘een lekkere chaos’. Meerdere bezoekers hadden zich als strandgast verkleed en de meegebrachte waterpistolen/supersoakers werden ook gretig gebruikt. Wat opviel: Geen hooi deze keer. In plaats daarvan gooide de organisatie vele tientallen strandballen de tent in. Het in de tent geïmproviseerde zandstrand vond gretig aftrek bij de jongsten. Het rubberen zwembadje werd al snel voor andere doeleinden gebruikt.

De formatie Kabaal wist een groot deel van de bezoekers aan het dansen te krijgen. Maar de bezoekers zorgden zelf ook voor vermaak. Zo zagen we wilde capriolen tijdens het touwtje springen, konden enkele Broeklanders het toch niet laten om weer in de tentpalen te klimmen en zagen we diverse andere vormen van dronkemanscreativiteit. De bezoekers konden tevreden naar huis.

De advertentiepagina die Salland Centraal had ingebracht voor de traditionele veiling op zaterdagmiddag heeft overigens 325 euro opgebracht. Een vertegenwoordiger van LMB Veldman in Mariënheem ging met dit koopje aan de haal!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.