bijeenkomst over muziekkoepel in heino

De gemeente Raalte gaat in gesprek met omwonenden van de Hof van Rakhorst in Heino over de nieuwe muziekkoepel in hun buurt. Op woensdag 8 april is er om 20.00 uur een bijeenkomst bij Zaal Oortwijn aan de Canadastraat 9. Voordat de gemeente afspraken maakt met de Stichting Muziekkoepel Heino over het gebruik, wil zij eerst omwonenden hebben gehoord. De stichting heeft inmiddels een aanvraag voor een bouwvergunning ingediend, er is ook nog wel vrijstelling op het bestemmingsplan nodig.

De bijeenkomst in Oortwijn is voor omwonenden van de Hof van Rakhorst belangrijk, want er is nog niets vastgelegd over het aantal en de duur van evenementen in de nieuwe muziekkoepel. De gemeente wil de mening van omwonenden graag horen, en zal de argumenten meewegen in het collegebesluit over het gebruik van de koepel. Omwonenden van de Hof van Rakhorst zijn persoonlijk door middel van een brief uitgenodigd. Geen brief ontvangen? Je bent van harte welkom. Meld je vooraf wel even aan op 0572-347799.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.