big bad bikerparty met shitt happens

Stichting Racingteam Hageveld uit Luttenberg houdt op vrijdag 6 maart een teampresentatie in Elckerlyc in Luttenberg. Aansluitend staat de ‘Big Bad Bikerparty’ op het programma met medewerking van de formatie Shitt Happens. Racingteam Hageveld werd in 2007 opgericht rond de Luttenbergse coureur Jarco Grotenhuis (27). Hij komt uit in het Open Nederlands Kampioensschap Dutch Superbikes (wegrace).

Het team organiseert deze avond voor alle belangstellenden, motorsportliefhebbers, sponsors en vrienden, iedereen is van harte welkom. Afgelopen winter is het team achter de schermen druk geweest. Zo is er een stichting opgericht, een nieuwe motor aangeschaft en is het team uitgebreid met een extra monteur. Daarnaast zijn er enkele nieuwe sponsors aangetrokken, waaronder een nieuwe hoofdsponsor.

Het was moeilijk voor het team om genoeg budget bij elkaar te krijgen voor een nieuw seizoen, maar na vele inspanningen is dat toch gelukt. De avond in Elckerlyc moet een extra zakcentje opleveren. De vasthoudendheid van de Luttenbergers schuilt in het vertrouwen dat er bestaat in het talent van Jarco. Het team zet dit jaar dan ook in op een hoge klassering. Racingteam Hageveld, de nieuwe motor en alle sponsoren worden die avond aan de bezoekers gepresenteerd.

De formatie Shitt Happens uit Bentelo bestaat uit vijf dames en één heer. De band speelt covers van bekende rocknummers. Van AC/DC tot Krezip en van Kim Wilde tot Johnny Cash. De band is met enige regelmaat te gast in Luttenberg. Zo speelden de dames en heer eerder al meerdere keren in Spoolder en op het Luttenbergs Feest. DJ Duo Streujer en Snieders zorgt voor een muzikale knipoog naar het motorsportverleden van de vroegere Raalte Races. Op een grote videowall zullen de hele avond spectaculaire beelden van nationale en internationale wegraces te zien zijn.

Een passe partout voor deze avond kost slechts 30 euro, dat is inclusief alle hapjes en drankjes. Bovendien maak je jezelf ook nog eens een heel jaar lid van ‘De vrienden van Racingteam Hageveld’. Meer informatie hierover vind je op staging2.racingteam-hageveld.nl. Aanvang is om 20.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.