bedrijfsruimtes praamstraat in nieuwe handen

Ben Maatman is de nieuwe eigenaar van de zes bedrijfsruimtes aan de Praamstraat in Raalte. Deze kantoren met opslagruimtes waren tot voor kort eigendom van de gemeente Raalte, die ze verhuurde aan startende ondernemers. Ben wil de ruimtes verhuren aan het bedrijfsleven. Voor drie van de zes ruimtes is al een nieuwe gebruiker gevonden.

De bedrijfsruimtes zijn enkele tientallen jaren geëxploiteerd door de gemeente. Maatman is eigenaar van B-Tech IT, een groothandel in automatisering en heeft zijn kantoor zelf ook in één van de panden aan de Praamstraat. “In de tweede helft van vorig jaar kreeg ik van de gemeente te horen dat de ruimtes verkocht werden”, vertelt Ben. “Ze waren eigenlijk tot de conclusie gekomen dat het aanbod van dergelijke faciliteiten niet echt bij de gemeente thuis hoorde. Bovendien bieden andere gemeenten in de regio ook niet van dergelijke bedrijfsruimtes aan.”

Ben was al enige tijd op zoek naar een manier om een deel van zijn vermogen waardevast te investeren. “Ik had zelfs al rondgekeken bij een bedrijfsverzamelgebouw. Nadat ik hoorde dat de ruimtes aan de Praamstraat vrij kwamen, heb ik een bod gedaan en dat bleek uiteindelijk het hoogste bod te zijn. Ik zie dit als een mooi spaarpotje. Ik ben verder niet van plan om meer van dergelijke investeringen te doen.”

De ruimtes hebben een oppervlakte van honderd of 150 vierkante meter en voorzien in een kantoor met keukenblok en een opslagruimte. “Ideaal voor de startende ondernemer”, vertelt Ben. “Maar niet alleen voor hen. Ook bedrijven die een extra opslagruimte nodig hebben, kunnen er prima terecht.” Ben weet dat het nu niet de meest ideale tijd is om bedrijfsruimtes aan te bieden, maar heeft er desondanks vertrouwen in dat hij de ruimtes vlot kwijt raakt.

“Deze tijd biedt ook mogelijkheden. Juist nu moeten bedrijven die wat willen op zoek naar goedkope faciliteiten. Bij mij betaal je niet de hoofdprijs. De prijzen die ik hanteer, zijn zeker concurrerend. Ik denk zelfs wel iets daaronder.” Als je belangstelling hebt voor één van de ruimtes kun je contact opnemen met Ben Maatman: 06-10172946. Of je melden aan de Praamstraat 22.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.