becks motoren wijhe bestaat 25 jaar

Becks Motoren Wijhe bestaat dit jaar exact 25 jaar. “En dat jubileum willen we niet zomaar voorbij laten gaan, dus houden we twee open dagen”, aldus Jan Beck.

Belangstellenden zijn van harte welkom op zaterdag 11 april of op maandag 13 april (Tweede Paasdag). “We showen deze dagen onder andere enkele speciale BMW’s, zoals een BMW Krauser MKM 1000 met vierkleps koppen, een BMW 1100 Bomber met Nico Bakker-frame en een BMW HP2 Sport. Verder showen we ook nog wat klassieke BMW-motoren. Onder andere een R68, een R67-2 en een R51-3 met ANWB-zijspan.” Kijk voor meer info op staging2.becksmotoren.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.