banden onder auto weg uit voorzorg

Peter van den Beld uit Raalte is vrijdag getrouwd met ‘zijn’ Evelien. Peter – groot Ajax-fan en verwoed verzamelaar van de AH-plaatjes – wilde die dag rustig kunnen genieten. Da’s logisch, denk je dan, maar Peter moest daarvoor speciale maatregelen treffen.

Zijn maten wilden er, naar goed gebruik in de vriendenkring, met zijn auto vandoor. En op de vrijgezellendag was Peters fiets ook al door zijn ‘vrienden’ gejat. Peter nam daarom het zekere voor het onzekere en haalde de banden onder zijn auto weg. Althans, dat wil het verhaal waarmee de vrienden van Peter de redactie benaderden. Ze stuurden enkele foto’s van de auto, zoals ze die geparkeerd aantroffen in de Roggestraat in Raalte. Volgens de vriendengroep werd het overigens hoog tijd dat Peter trouwde. Hij is al 39 jaar, maar meer nog: Vrouw Evelien is zwanger.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.