bagatelle steekt dames vocluma in het nieuw

De gebroeders Huisken van Restaurant De Bagatelle tussen Raalte en Mariënheem hebben het eerste damesteam van Vocluma in het nieuw gestoken. Zowel de shirts als de truien zijn vervangen en het resultaat mag er wezen. Sinds de komst van het nieuwe tenue staan de dames bovenaan in de oostelijke Nevobo-competitie. Op 10 april wordt de beslissende wedstrijd gespeeld en dan zal blijken of de dames klaar zijn voor de eerste klasse.

Op de foto staand van links naar rechts: Sponsor Arno Huisken (Bagatelle), Ellen Schrijver, trainer en coach Ben Vogelzang, Linda van der Kolk, Mirjam Marissink, Linda Klein Koerkamp, Willy Huisken (Bagatelle) Gehurkt van links naar rechts: Michelle Kogelman, Anne-Marie Baack, Marlou Alferink. Elles Koenjer staat niet op de foto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.