back to the spatoes dance reunie in laurels

Café Laurel’s in Raalte vormt op zaterdag 21 maart de locatie voor de ‘Back to the Spatoes Dance Reünie’. De organisatoren van deze reünie, Henry de Pina, René te Wierik en Gerrit Zwepink, mikken op alle mensen die hun stapjaren beleefden in de jaren zeventig en tachtig.

Het waren de jaren van de White Devil in Heino; Beat Palace in Haarle; Trefpunt, Ukkel en Ketting in Heeten; De Leeren Lampe, de Molenbar, de Bunker en Endewald in Raalte en Night Live in Nijverdal. ‘Spatoes’ is de Indonesische aanduiding voor schoenen. “We hebben deze avond bewust een Indonesisch tintje gegeven”, vertelt René. “Veel van de mensen waarmee wij toen uitgingen hadden Indonesische roots, vandaar!”

Achter de draaitafels staat DJ Marcel van Rossum. Hij zal, zoals gebruikelijk was in die tijd, de plaatjes aan elkaar praten. De discoklassiekers uit die tijd staan centraal maar andere stijlen zullen zeker niet vergeten worden. “Er zijn al heel wat aanmeldingen binnen en de mensen zijn super enthousiast”, vertelt René. “We hebben de volledige medewerking van het team van Laurel’s. Er is voor deze locatie gekozen omdat het café centraal gelegen is en er voor de liefhebbers een dansvloer aanwezig is. Dus haal je punt-spatoes uit de kast en kom naar ons feest!”

Aanmelding kan via staging2.backtothespatoes.nl. De website is een tijdje uit de lucht geweest door technische problemen maar loopt weer helemaal goed. De entree bedraagt 10 euro. De avond is all-inclusive exclusief drankjes. Voor hapjes wordt gezorgd. Het bedrag kun je overmaken op bankrekening 1385.96.395 ten name van Back to the Spatoes. Na betaling ontvang je de toegangskaart per e-mail. Wees er snel bij want vol is vol! Aanvang is om 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.