atbers tevreden terug uit honselersdijk

De mountainbikers van ATB-Team Lemelerveld zijn met een tevreden gevoel teruggekeerd van hun tweede competitiewedstrijd. Net als verleden week in Berlicum, was het hele team van Lemelerveld zondag in het Zuid-Hollandse Honselersdijk present. Het leuke en afwisselende parcours was de Lemelervelders op het lijf geschreven, maar gewonnen werd er niet. Toch passeerde vrijwel ieder teamlid met een goed gevoel de finish.

Dienand Broekhuis was de eerste van ATB-Team Lemelerveld die zich mocht opstellen voor de start bij de Masters 40+. Dienand kwam goed uit de startblokken en wist zich de eerste helft van de koers bij de eerste tien te handhaven. In het tweede gedeelte viel hij iets terug maar finishte zeer content op een zestiende plaats.

Om 12.30 uur was het de beurt aan de rest van het team. Ido Jansen en Jeroen Wessel stonden bij de Amateurklasse aan het vertrek en Marianne Teerenstra ging van start bij de Elite Dames. Ido had een goede start en kon zich gedurende de wedstrijd bij de toptien handhaven. Hij moest echter veel alleen rijden wat hem duidelijk krachten kostte. Pas aan het eind van de wedstrijd kwam hij weer terug in een groepje. Ido finishte uiteindelijk op een uitstekende elfde plaats.

Jeroen had eveneens een goede start. Een valpartij van zijn voorganger gooide echter roet in het eten want Jeroen viel er hard overeen. Na zijn stuur te hebben rechtgezet kon hij zijn weg vervolgen. Een lange inhaalrace bracht hem nog naar een knappe 27ste plaats. Kort na de start van de amateurs ging Marianne van start bij de dames. Zij had een superstart en ging bij de eerste twintig het veld in. Ze kon gedurende de wedstrijd lekker meedraaien in een groepje en finishte uitermate tevreden als 21ste.

Volgend weekend is er geen wedstrijd. Het daaropvolgende weekend heeft het ATB-Team Lemelerveld een trainingsweekend in de omgeving van Wageningen. Ook wordt daar de eerste wedstrijd voor de Holland MTB Cup verreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.