Home / archiefcentraal / annet nikamp in programma top of flop

annet nikamp in programma top of flop

De zangeres Annet Nikamp is vrijdag 27 maart één van de deelnemers in het tv-programma ‘Top of Flop’ op Nederland 3. In dit programma van Paul de Leeuw en Giel Beelen mogen drie Nederlandstalige artiesten elk veertig seconden zingen, waarna de jury bepaalt wie ‘Top’ en wie ‘Flop’ is.

Helaas mag Annet, door onlangs gewijzigde spelregels, niet meedoen met haar nieuwste nummer ‘Stop de tijd!’, aangezien de muziek van het nummer gecoverd is. De zangeres heeft daarom gekozen voor een eigen uptempo nummer: ‘Zolang ik mijn leven leef’, van haar album ‘Helemaal te gek’.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.