allereerste timmy tims theater clubdag

Het Hoftheater in Raalte, Theater Carrousel in Ommen en het ZINiN Theater in Nijverdal houden zondag 22 maart de allereerste Timmy Tims Theater-clubdag in het Raalter Hoftheater. Alle kinderen die lid zijn van de Timmy Tims Theaterclub mogen hier gratis aan deelnemen.

“We beginnen om 13.30 uur met een gezellig ontvangst. Met limonade voor de kinderen en koffie/thee voor de ouders. Verder is er natuurlijk van alles en nog wat te doen. Zo kunnen de kinderen zich laten schminken, loopt er een ballonnenclown rond en is er volop gelegenheid om te knutselen”, verklapt de organisatie. “Om 14.30 uur gaan we met z’n allen een film kijken in de theaterzaal, welke is nog een verrassing… Aansluitend mogen alle kinderen hun eigen ‘Timmy t-shirt’ maken. En natuurlijk krijgt iedereen een leuke verrassing mee naar huis!”

Alle kinderen die al lid zijn van de theaterclub hoeven alleen maar een mail te sturen naar info@timmytimstheater.nl om zich gratis aan te melden voor de clubdag. In het mailtje moeten de volgende gegevens staan: Voor- en achternaam, e-mail, telefoonnummer, geboortedatum en de maat voor het t-shirt. Kinderen die nog geen lid zijn, kunnen zich via staging2.timmytimstheater.nl nog aanmelden. Tot uiterlijk vrijdag 13 maart kan men zich aanmelden voor de clubdag, daarna sluit de inschrijving. Er kunnen maar een beperkt aantal kinderen meedoen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.