alle kunstwerken bij elkaar op een website

De gemeente Raalte heeft zoveel mogelijk informatie verzameld over alle kunstwerken in de openbare ruimte en via een website toegankelijk gemaakt. Het adres van de site met alle kunstwerken is: staging2.kunstwacht.nl/publiek/raalte.

Op de website kun je de kunstwerken bekijken of info zoeken over een specifiek kunstwerk. Overigens staan de recent geplaatste kunstwerken in Broekland (Bouwhuisplein) en Heino (Klavers) nog niet op de website. “Dat komt nog”, belooft wethouder Roger de Groot. “En als er mensen zijn met aanvullende informatie over een bepaald kunstwerk, dan horen wij het graag. Dan kunnen we de site steeds verder uitbreiden.” Je kunt aanvullingen doorgeven via info@raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.