alain clark hoofdact raalter pinkster party

De funk- en soulzanger Alain Clark komt naar Raalte. Op zaterdagavond 30 mei zal hij op de Domineeskamp de hoofdact zijn op de Raalter Pinkster Party, het jaarlijkse feestje voorafgaand aan Ribs&Blues (Eerste en Tweede Pinksterdag).

Voor zijn vele fans een buitenkansje, want na Nederland staat Europa op het punt hem te ontdekken. Het uitbrengen van een (begin maart verwachte) live-CD, eind vorig jaar opgenomen in een met 5.500 fans uitverkochte Heineken Music Hall, moest zelfs voor onbekende tijd worden uitgesteld. Clark heeft het gewoon te druk met optredens in binnen- en buitenland. Op zijn lijstje staan onder meer al Noorderslag en het North Sea Jazz Festival. Zijn optreden op de Raalter Pinkster Party kon voorlopig wel eens één van zijn laatste optredens in Oost-Nederland zijn.

Kaarten voor het optreden in Raalte kosten in de voorverkoop slechts 10 euro. Op zaterdag 30 mei zelf is dat 15 euro. De voorverkoop begint binnenkort via de site staging2.ribsenblues.nl en bij de ANWB/VVV en C1000 Erik Kroeze in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.