zwiekoteboebo in olst bijna uitverkocht

Het optreden van de cabaretgroep Zwiekoteboebo op 7 maart in het Holstohustheater in Olst geniet grote belangstelling. Voor de voorstelling ‘Nee, da’s niks’ zijn nog slechts een aantal kaarten verkrijgbaar. Daarom is het misschien wel goed om te weten dat Zwiekoteboebo ook volgend seizoen door het theater is geboekt. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 februari 2010 staat de Lettelse groep opnieuw in Olst. Kaarten daarvoor gaan in augustus in de verkoop.

Zwiekoteboebo maakt leuke liedjes en sketches in een zeer afwisselend programma. Er zijn veel verkleedpartijen en er komen de meest vreemde typetjes voorbij. In ‘Nee, da’s niks’, het derde programma van de vier heren, wordt diep ingegaan op zaken als sport, kermis en het wilde westen. Er wordt muziek gemaakt, gezongen en gedanst, over plat en over Algemeen Beschaafd Nederlands gesproken, ruzies gemaakt en bijgelegd, maar bovenal wordt er gelachen en dan het liefst om niks.

Kaarten voor de voorstelling op zaterdag 7 maart (aanvang 20.15 uur) zijn voor 16 euro verkrijgbaar bij de bibliotheken in Olst en Wijhe, bij het Holstohus en bij Boek- en kantoorvakhandel Korten in Olst. Reserveren kan ook via 0570-561664 of per e-mail op bib.olst@bibov.nl.