workshop fotografie voor tieners bij traxx

Landstede Welzijn organiseert de komende weken voor tieners een workshop fotografie. In vijf lessen maak je kennis met verschillende onderdelen van de fotografie, maak je een fototoestel van een doos en natuurlijk mag je alle resultaten mee naar huis nemen!

De workshop met begeleiding van Foto&Zo Raalte start op donderdag 26 februari (16.00 tot 18.00 uur) in jongerencentrum TraXX aan de Schapenstraat in Raalte. Iedereen tussen de 10 en 14 jaar is van harte welkom, deelname is 5 euro. Geef je op via 0572-363191. Dit nummer kun je ook bellen voor meer informatie. Als er niet wordt opgenomen, spreek dan de voicemail in!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.