winnaars prijsvraag in volle adelaarshorst

Manon Slinkman, Henk Alferink en Bert Tesink zijn de winnaars van twee kaarten voor de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Excelsior, die vrijdagavond wordt gespeeld. Net als vele andere bezoekers van Salland Centraal speelden zij deze week mee met een door Go Ahead uitgeschreven prijsvraag op onze website. En uiteraard hadden zij, zoals bijna iedereen, het antwoord juist. Paul Bosvelt speelde na zijn Eagles-periode achtereenvolgens voor FC Twente, Feyenoord, Manchester City en SC Heerenveen.

Go Ahead mikt vanavond op een vol huis, want de wedstrijd tegen Excelsior is een echte kraker in de Jupiler League. De Deventer ploeg is bezig aan een uitstekende serie en kruipt stiekem naar de top van de ranglijst, waar de gasten uit Rotterdam al enige tijd staan gepositioneerd. Het verschil tussen beide ploegen is nog maar vier punten. Ook in de vijfde periode is Go Ahead nog zonder puntverlies. Een echte sleutelwedstrijd dus in de Adelaarshorst, om plaatsing voor de play-offs.

Of de Eagles vanavond in een volgepakt stadion spelen valt nog te bezien, maar alle voortekenen lijken gunstig. De wedstrijd is aantrekkelijk en bovendien hebben vele seizoenkaarthouders de afgelopen dagen een extra kaart voor familie of vrienden kunnen kopen. Deze voordelige kaarten voor de Brinkgreverwegtribune, de IJsseltribune of de Leo Halle Tribune zijn nog tot vanmiddag 12.00 uur te koop op de administratie van Go Ahead Eagles en kosten 5 euro, zo lang de voorraad strekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.