wedstrijd van de week rohda kon ud

De ‘lijnen’ zijn geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je voor het eerst een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week ging helaas wederom niet door vanwege het slechte weer. Hopelijk kan de competitie komend weekeinde eindelijk worden hervat.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Rohda Raalte en Koninklijke UD. Een echte derby, waarbij de belangen groot zijn. Rohda is virtueel koploper en wil als kampioen promoveren naar de hoofdklasse, de gasten uit Deventer moeten echter vrezen voor degradatie. Na elf duels bivakkeert UD op een tiende plaats met slechts tien punten. Wat wordt zondag de uitslag?

iconRohda RaalteKoninklijke UDicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Rohda en Koninklijke UD. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Falcon Joya Salland Centraal-bal. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 1 maart 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.