wedstrijd van de week raalte marienheem

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een échte Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week dateert nog van voor de winterstop en dat is te ver terug om aan te refereren. Vandaag dus de doorstart van onze actie.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen SV Raalte en Mariënheem. Een interessant duel, want Mariënheem draait lekker mee bovenin de vijfde klasse H, terwijl Raalte alle zeilen moet bijzetten zich te handhaven in deze klasse. Raalte wist tot dusverre twaalf punten te halen en weet slechts twee ploegen onder zich. Mariënheem staat derde met 22 punten uit twaalf wedstrijden. Wat wordt zondag de uitslag?

iconRaalteMariënheemicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Raalte en Mariënheem. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar Classic TT. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Succes!

Alleen inzendingen tot zondag 8 februari 14.00 uur zijn geldig!

Noot van de redactie: Salland Centraal heeft het duel tussen Raalte en Mariënheem al eerder uitgeroepen tot Wedstrijd van de Week. Dat duel werd afgelast. Geplaatste voorspellingen voor dat duel op Salland Centraal tellen niet mee in deze speelronde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.