wedstrijd van de week heino stevo

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je opnieuw een échte Derbystar Classic TT-voetbal ter waarde van 32,50 euro kan winnen. Deze bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. De vorige Wedstrijd van de Week kent geen winnaar, aangezien het volledige programma van afgelopen zondag werd afgelast vanwege het slechte weer.

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is zondag het treffen tussen Heino en Stevo. Een interessant duel, want Heino moet winnen in de strijd tegen directe degradatie uit de tweede klasse J. Na dertien wedstrijden staat de ploeg voorlaatste met dertien punten, drie meer dan De Tubanters dat nog een duel in heeft te halen. Stevo draait aanzienlijk beter. Het speelde pas elf wedstrijden en wist daarin vijftien punten te behalen. Wat wordt zondag de uitslag op Sportpark de Kampen in Heino?

iconHeinoStevoicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hieronder in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel tussen Heino en Stevo. Alleen de uitslag is voldoende. Slechts één uitslag per persoon! Alleen met een winnende uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar Classic TT. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Succes!

Alleen inzendingen tot zondag 15 februari 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.