Home / archiefcentraal / wederom prachtige narrenstoet in heino

wederom prachtige narrenstoet in heino

De grote narrenstoet in Heino lijkt met het jaar mooier te worden. Ook dit keer was de optocht van een bijzonder hoog niveau. Het publiek genoot dan ook zichtbaar van de prachtige wagens, schitterend verklede loopgroepen en bijzondere individuen.

Naast de lokale basisscholen, maakten vooral de vaste carnavalsgroepen uit Heino opnieuw een zeer goede indruk door hun grote creativiteit. En verder werd er zaterdagmiddag tijdens de optocht – onderling en met het publiek – natuurlijk enorm veel lol gemaakt, zoals dat hoort bij het jaarlijkse feest der zotten.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.