Home / archiefcentraal / warm afscheid voor haarsman in de schalm

warm afscheid voor haarsman in de schalm

Na dertien jaar als beheerder van gemeenschapscentrum De Schalm in Mariënheem actief te zijn geweest, wordt Geert Haarsman (met zijn vrouw Wilma) met ingang van 1 maart 2009 de nieuwe uitbater van Café d’Olde Wettering in Lierderholthuis.

Zaterdag was De Schalm nog eenmaal tot de nok toe gevuld om Geert te bedanken voor zijn jarenlange inzet als beheerder. Jan Schrijver, voorzitter van het gemeenschapscentrum, sprak lovende woorden tijdens het officiële afscheid van Haarsman.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.