wandeling en proeverij schot in de roos

Bijna tweehonderd deelnemers hebben zondag deel genomen aan de winterwandeling richting de Eikelhof in Olst. In eigen tempo konden de wandelaars tien of vijftien kilometer wandelen.

Er werd om 11.00 uur in De Olsterhof gestart met lekkere vlotte muziek van Fratelli, waardoor er al snel een leuke ontspannen sfeer ontstond. Verder kon in de chocolaterie van Jasmijn chocolade worden geproefd. De deelnemers vonden het vooral leuk om te ervaren dat je bij een chocoladeproeverij ongeveer hetzelfde te werk moet gaan als bij een wijnproeverij. Al met al was het zeer gezellige boel in het hartje van Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.