Home / archiefcentraal / vijf groepen maken dweiltocht door raalte

vijf groepen maken dweiltocht door raalte

Maar liefst vijf groepen hebben zich dit jaar opgegeven voor het ‘Kielenbal’, om op zaterdag 21 februari een rondje langs de diverse carnavalslocaties in Raalte te maken en daar hun carnavalsnummer ten gehore te brengen.

Café Laurel’s, de Stöppelburcht (tenten Domineeskamp), Café De Gouverneur en de dweilcommissie hebben samen met de groepen Éem Veurlangs, Roalte Wille, het DeurslentersDuo, 85 dB en de Weekend Stappers een avondvullend programma opgezet. Het is de bedoeling dat de vijf genoemde groepen bij Laurel’s, De Gouverneur en de bruine bar in de Stöppelburcht het nummer zingen dat ze tijdens het Katerspektakel ook hebben voorgedragen.

De groepen lopen als het ware een soort circuit tussen de drie gelegenheden. Het DeurslentersDuo trapt om 22.30 uur af bij Laurel’s. De groep Éem Veurlangs doet dat gelijktijdig in de bruine bar en Roalte Wille in De Gouverneur. Om 23.00 uur start de tweede ronde, 23.30 uur de derde en zo rond de klok van 00.30 uur treden de groepen voor het laatst op. Overigens treedt Johan Bril bijna de gehele avond op bij Laurel’s, daarnaast is ook DJ Jurgen van de partij.

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.