verkeersbordenactie boekt succesje

Het helpt: Als je lange tijd aandacht besteedt aan verkeersborden die onzinnige boodschappen met zich mee brengen, dan kan dat tot veranderingen leiden. Jammer genoeg nog niet tot minder borden, maar dat komt nog wel.

We schreven eerder over een lantaarnpaal aan de Hofstedelaan in Raalte die krom hing van de borden. Treurig, want als weggebruiker kon je niets met die borden. De bordenophangers hebben de signalen nu in andere volgorde gehangen en nu slaat het wel ergens op. Je moet rechtsaf op deze kruising, behalve als je bromfietser of fietser bent. Die gaan op het bordje daarom ook al demonstratief de andere kant op.

Is Onze Man dan nu tevreden? Nee, want het blijven veel borden die zeggen wat we moeten en vooral niet moeten doen. Zóveel, dat naar onze bescheiden mening geen weggebruiker alle informatie in zich op slaat. En trouwens: Hoe zit dat nu met dat parkeerverbod? Dat geldt toch alleen voor de zijde van de weg waar dat bord staat? Dus rechts parkeren mag wel in de Hofstedelaan?

Weet jij ook nog een verkeersbord dat niet deugt? Tip ons. Reageer hieronder, stuur een mail, maak een foto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.