Home / archiefcentraal / tribute to the cats band in sporthal wijhe

tribute to the cats band in sporthal wijhe

De ‘Tribute to The Cats Band’ geeft zaterdag 21 maart een 3,5 uur durend concert in Sporthal De Speelbrink aan De Lange Slagen 29 in Wijhe. De organisatie van het Cats-feest is in handen van Café De Oranjerie.

De tribute band speelt de gehele avond nummers van The Cats, zoals: One way Wind, Lea, Why, Marian, Vaya Con Dios en Jukebox. In het voorprogramma en in de pauze treedt de Belgische Charlie D. Medow op. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.deoranjerie.com, bij Café De Oranjerie of telefonisch: 0570-521236. In de voorverkoop kost een staanplaats 17,50 euro en een tribuneplaats 25 euro. De zaal gaat open om 19.00 uur, het voorprogramma begint om 20.00 uur.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.