totale metamorfose elferink mode wijhe

Elferink Mode in Wijhe heeft woensdag 18 februari de deuren weer geopend na een interne verbouwing van anderhalve week. De nieuwe voorjaarscollectie wordt dan ook gepresenteerd in een compleet nieuwe sfeer.

Alles is weliswaar veranderd, maar de gezelligheid is gebleven. Naast de nieuwe winkelinrichting heeft Elferink Mode ook twee nieuwe merken opgenomen. Voor de jonge vrouw Punky Fish. Een rebels merk dat uitstekend aansluit bij Geisha en EDC. Voor de modieuze vrouw is ’t merk Scarva toegevoegd aan de collectie.

Elferink Mode presenteert de komende tijd diverse activiteiten. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 februari wordt het Fashion Weekend gehouden met beide dagen doorlopend modepresentaties met medewerking van vier mannequins. Vrijdag van 19.00 tot 21.30 uur staan merken als Object, Esprit, Geisha, EDC, StreetOne en Punky Fish centraal. Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur merken als JustB, Sandwich, Bandolera, TaiFun en Transfer.

Woensdag 5 maart wordt er een Stijldag gehouden bij Elferink Mode. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er doorlopend korte presentaties van klassieke modemerken als Frank Walder, Gerry Weber, Marcona, Gardeur, Roberto Sarto en Scarva.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.