ten broeke crossloop fraai slot crosscircuit

Met de Ten Broeke Crossloop in Lemelerveld is zondag een einde gekomen aan het Sallands Cross Circuit 2008-2009. Het werd een fraai slot, want er deden zo’n 460 hardlopers mee en de weersomstandigheden waren écht winters. Zoals je dat kan verwachten bij een crossloop.

Op de kortste afstand, de kilometer, gingen de hoofdprijzen in Lemelerveld naar Eva Gnodde en Demi Kleine Schaars. Rapste dame over vijf kilometer was Ilse Pullen. Bij de heren ging Michel van Vilsteren als snelste over het Lemelerveldse parcours van vijf kilometer. Bij de tien kilometer kwamen achtereenvolgens Jan Scheenstra, René Poppe en Johan Kats als eersten over de finishlijn. De eerste drie vrouwen waren Jolien Schutte, Hedy Schoorlemmer en Wiea Nijhoff.

Eindklassement Sallands Cross Circuit

5 Kilometer dames:

1. Astrid van Velden

2. Lisa Reimert

3. Lotte Huiberts

5 Kilometer heren:

1. Jan Groot

2. Martin Breunissen

3. Nick in ’t Veld

10 Kilometer dames:

1. Jolien Schutte

2. Wiea Nijhoff

3. Monique Overmars

10 Kilometer heren:

1. Johan Kats

2. Theo Haverkamp

3. Rene Brinkhof

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.