Home / archiefcentraal / teenage carnaval bij laurels vooral gezellig

teenage carnaval bij laurels vooral gezellig

Het openingsfeest van carnaval bij Café Laurel’s in Raalte is prima verlopen. Het was vrijdagavond vooral gezellig bij de carnavalsparty van de Stöppelkaters, speciaal voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar.

DJ Jeremy kreeg bij alle feestneuzen de voetjes van de vloer en uiteraard werd ook de polonaise meerdere malen ingezet. Verder kwam Prins André de Eerste met zijn Raad van Elf nog een kijkje nemen bij de feestende tieners. En natuurlijk zong de prins en de rest van zijn gezelschap vrolijk mee met de carnavalskrakers.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.