stoppelkaters versieren huis prins andre

De Stöppelkaters hebben zaterdag het huis van hun prins, Prins André de Eerste, versierd. Als je door de Brugstraat in Raalte rijdt, zie je het resultaat. En de heren en dames van de Raalter carnavalsvereniging hebben er werk van gemaakt.

Gewapend met een praattafel, een koffietafel, een barbecue, een parasol, een flessenopener en een pan met gehaktballen ging de club aan de slag. Als we Hans Albers van de Stoppelkaters mogen geloven, waren de taken bovendien goed verdeeld: Dertien hoofdopzichters, vijftien aanwijzers en twee uitvoerders. Hoe zeggen ze dat ook al weer? Je hebt werkpaarden en luxe paarden… Laat carnaval maar beginnen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.