Home / archiefcentraal / stoppelkaters versieren huis prins andre

stoppelkaters versieren huis prins andre

De Stöppelkaters hebben zaterdag het huis van hun prins, Prins André de Eerste, versierd. Als je door de Brugstraat in Raalte rijdt, zie je het resultaat. En de heren en dames van de Raalter carnavalsvereniging hebben er werk van gemaakt.

Gewapend met een praattafel, een koffietafel, een barbecue, een parasol, een flessenopener en een pan met gehaktballen ging de club aan de slag. Als we Hans Albers van de Stoppelkaters mogen geloven, waren de taken bovendien goed verdeeld: Dertien hoofdopzichters, vijftien aanwijzers en twee uitvoerders. Hoe zeggen ze dat ook al weer? Je hebt werkpaarden en luxe paarden… Laat carnaval maar beginnen!

Lees ook

Webinar Puberbrein tijdens Week van de Opvoeding

OLST/WIJHE – Het CJG presenteert op woensdagavond 6 oktober de gratis webinar ‘Puberbrein’ voor ouders …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.