stoppelkaters teenage carnaval bij laurels

Carnavalsvereniging de Stöppelkaters geeft ook in 2009 de jeugd de eer om het carnavalsfeest te openen. Als de grote mensen zich op zaterdagavond voor het eerst vol laten lopen met bier, hebben de kids er al twee feestjes opzitten. Natuurlijk is er zoals ieder jaar op zaterdagmiddag de kinderoptocht met aansluitend de prijsuitreiking in de tenten op de Domineeskamp, vrijdag barst het feest voor de jeugd al los. Want dan is er weer een nieuwe editie Teenage Carnaval.

Café Laurel’s aan de Varkensmarkt in Raalte vormt vrijdagavond 20 februari het feestpodium van de eerste carnavalsavond in Stöppelburcht. Omdat De Leeren Lampe gesloten is, steevast de residentie van de Stöppelkaters, wijkt de carnavalsvereniging uit naar het café van uitbater Laurens Kieftenbeld. Dit geweldige openingsfeest van Carnaval 2009, met medewerking van DJ Jeremy, is bedoeld voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar. Er wordt dus ook geen alcohol geschonken.

Kaarten zijn vanaf vrijdag 6 februari verkrijgbaar bij Laurel’s en kosten drie euro. Wees er snel bij, want voor deze avond zijn in totaal ongeveer driehonderd kaarten beschikbaar. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 24.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.