stoppelburcht in raalte officieel geopend

Onder toeziend oog van burgemeester Piet Zoon is vrijdag rond de klok van 12.30 uur de Stöppelburcht (tentencomplex op de Domineeskamp) in Raalte officieel geopend. Het doorknippen van het lintje werd verricht door Prins André de Eerste en Jeugdprins Cas de Eerste van de Stöppelkaters.

De afgelopen dagen is er door tientallen vrijwilligers hard gewerkt aan de realisering van de Stöppelburcht, die zaterdagmiddag om 13.00 uur voor het eerst open gaat voor publiek. De prijsuitreiking van de kinderoptocht is de eerste activiteit in de drie aan elkaar gekoppelde tenten met een totaaloppervlakte van ruim 3.000 vierkante meter. Op zaterdagavond vanaf 20.00 uur barst het feest in de Stöppelburcht ongetwijfeld helemaal los bij het Kielenbal, met medewerking van Manilla, DJ Theo Otten en in de ‘Bruune Bar’ DJ Hanky Panky.

Meer foto's