Home / archiefcentraal / stoppelburcht in raalte officieel geopend

stoppelburcht in raalte officieel geopend

Onder toeziend oog van burgemeester Piet Zoon is vrijdag rond de klok van 12.30 uur de Stöppelburcht (tentencomplex op de Domineeskamp) in Raalte officieel geopend. Het doorknippen van het lintje werd verricht door Prins André de Eerste en Jeugdprins Cas de Eerste van de Stöppelkaters.

De afgelopen dagen is er door tientallen vrijwilligers hard gewerkt aan de realisering van de Stöppelburcht, die zaterdagmiddag om 13.00 uur voor het eerst open gaat voor publiek. De prijsuitreiking van de kinderoptocht is de eerste activiteit in de drie aan elkaar gekoppelde tenten met een totaaloppervlakte van ruim 3.000 vierkante meter. Op zaterdagavond vanaf 20.00 uur barst het feest in de Stöppelburcht ongetwijfeld helemaal los bij het Kielenbal, met medewerking van Manilla, DJ Theo Otten en in de ‘Bruune Bar’ DJ Hanky Panky.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.