smeekens als favoriet naar nk supersprint

Terwijl Thialf komend weekeinde weer oranje kleurt tijdens de Essent ISU World Cup, schaatst Jan Smeekens zaterdag 14 februari ergens op een baantje in Enschede. Maar IJsbaan Twente is niet zomaar een baantje en ook de tegenstanders zijn van naam, want in Enschede vindt het NK Supersprint plaats. Smeekens geldt als absolute titelfavoriet, maar ook teamgenoot Beorn Nijenhuis en Freddy Wennemars (broertje van) doen een gooi naar de titel.

Het NK Supersprint is een toernooi dat verreden wordt over twee ritten van 100 meter en twee ritten van 300 meter. Voor de in Sneek woonachtige Smeekens, woensdag 22 jaar geworden, is het de eerste keer dat hij als senior deelneemt aan het NK. Als junior werd de geboren Raaltenaar al eens nationaal kampioen. Het spektakel op IJsbaan Twente in Enschede start om 16.30 uur, de entree is gratis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.