slechts af en toe een wandelgebied

De ANWB heeft het onderzocht: Er staan te veel en vaak onduidelijke verkeersborden in Nederland. In Salland dus ook. Reden genoeg om daar maar eens wat meer aandacht voor te hebben. Vorige week een beginnend en stoppend wandelgebied op één paal. Of Onze Man bewust het bord eronder weggeknipt had, was de vraag.

Ja, dat is inderdaad bewust gedaan. Omdat dat witte bord Onze Man in eerste instantie niet eens opgevallen was. Toen hij er wel naar keek, werd het verhaal alleen maar onduidelijker. Om maar niet te zeggen, dat hij er niets meer van snapte. Toch schijnt het heldere taal te zijn. Daarom bij dit verhaal de hele foto. Maar wel met de toevoeging dat de ANWB groot gelijk heeft over te veel en onduidelijke borden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.