Home / archiefcentraal / sikke en lotte genieten volop in gambia

sikke en lotte genieten volop in gambia

Het duo Sikke en Lotte geniet volop in Gambia. Samen vertrokken zij in november 2008 met een ‘afgeschreven’ Volvo 740 Stationcar vanuit Heino, via Dakar, naar Gambia voor onbepaalde tijd. Nu, een kleine drie maanden later, vermaakt het stel zich – zo’n 7.500 kilometer van huis – nog altijd prima in het Afrikaanse land.

In de eerste maanden van hun verblijf zijn Sikke en Lotte (geboren Heinose) ook al behoorlijk actief geweest in het dorpje Tumani Tenda. Zij helpen met alles waarbij hulp nodig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan computerles en -ondersteuning, activiteiten op het gebied van sport, maar ook voor het bouwen van een muurtje draaien zij hun hand niet om. Voor het thuisfront en alle andere belangstellenden houdt het duo in Gambia een website bij. Op www.sikkelotte.waarbenjij.nu kun je al hun avonturen volgen.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.