schrijf je nu vast in voor het aspergediner

De Ronde Tafel Zuid-Salland organiseert, in samenwerking met Hotel de Zwaan en Restaurant De Bagatelle, ook dit jaar weer een aspergediner op de prachtige locatie Havezathe Den Alerdinck in Laag Zuthem.

Het stijlvolle diner met asperges, heerlijke wijnen en diverse live optredens staat weliswaar pas gepland voor zaterdag 25 april, maar je kunt je nu al inschrijven. Dat aanmelden kan bij de leden van de Ronde Tafel Zuid-Salland of via asperges@rt151.nl. Deelname kost 125 euro per persoon. Ongeveer de helft van de opbrengst is bestemd voor een regionaal goed doel. Het goede doel van dit jaar zal binnenkort nader bekend worden gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.