sander schiphorst opent fortune vestiging

Sander Schiphorst uit Nieuw Heeten handelt sinds deze week in koffieautomaten. Vrijdag 30 januari heeft hij namelijk de 24e vestiging van Fortune geopend, Fortune Hot Drinks regio Salland. Schiphorst levert koffieautomaten en bijbehorende ingrediënten in deze regio en in Apeldoorn en omgeving. Fortune Salland wil niet alleen graag koffieleverancier zijn van bedrijven van groot tot klein, maar ook thee, ice tea, ice-cappuccino, chocolademelk, soep en gekoeld water zitten in het assortiment.

In Nederland wordt jaarlijks 142 liter koffie per persoon gedronken,dat zijn drie kopjes koffie per dag. Koffie is in Nederland dan ook een populaire drank op de werkplek. Waar je ook komt, overal krijg je een kop koffie aangeboden. Door het schenken van smaken zoals espresso, cappuccino of wiener melange laat je zien dat je als bedrijf de trends volgt. De populariteit van speciale koffiesmaken is de laatste jaren fors toegenomen. Dankzij moderne koffieautomaten ligt het nu binnen handbereik voor ieder bedrijf om iets meer te bieden dan zwarte koffie.

Fortune vindt dat je altijd moet kunnen genieten van je koffie. Alles wat je drinkt, behoort van topkwaliteit te zijn. En het moet exact op de juiste temperatuur zijn. Daarom verzorgt Fortune graag de gehele drankvoorziening. In Salland wil Sander Schiphorst die taak dus graag op zich nemen. Wil je meer informatie of jouw apparaat afstemmen op jouw specifieke wensen en situatie. Neem gerust contact op met 0572-355380 of mail naar salland@fortune.nl.