sallands vrouwenkoor huldigt jubilarissen

De dames Koerhuis, Slaghuis en Hulsink zijn tijdens de jaarvergadering van het Sallands Vrouwenkoor gehuldigd voor hun 25-jarig trouwe lidmaatschap. De jubilarissen ontvingen uit handen van de voorzitter een glassculptuur in de vorm van een zangeresje en een bos bloemen.

Het Sallands Vrouwenkoor, dat zingt onder leiding van dirigent Coert Bremmers, is op dit moment druk aan het repeteren voor het jubileumconcert. Zaterdag 9 mei hoopt het koor namelijk haar 30-jarig jubileum te vieren. Er zal dan een concert gegeven worden in de Nicolaaskerk in Wijhe. Het koor wordt tijdens dit concert begeleid door Ensemble Claqueur, een salonorkest dat bestaat uit vijf musici.

Het thema van het jubileumconcert is ‘Weense muziek door de eeuwen heen’. Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth van Wijhe, de secretaresse van het koor: 0570-523379. Of neem een kijkje op staging2.sallandsvrouwenkoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.